lpiona

  • ۰
  • ۰

تحقیق درمورد پاستوریزاسیون

فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )



تعداد صفحات : 21 صفحه

پاستوریزاسیون
مقدمه
پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و... کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند را ابداع نمود، نام پاستوریزه را برای این فرایند انتخاب نمودند. لوئی پاستور به همراه کلاد برنارد در بیستم آوریل سال 1862م، برای اولین بار اقدام به عمل پاستوریزه نمودند. بر خلاف فرایند استریلیزه، در عمل پاستوریزه تمام میکروب های ماده غذایی را نمی کشند؛ بلکه طی فرایند پاستوریزه تعدادی از این میکروب ها را می کشند تا تعداد میکروب های باقیمانده ایجاد بیماری نکنند (به شرطی که فراورده پاستوریزه شده را در یخچال نگهداری کنیم و قبل از رسیدن تاریخ انقضای آن، مورد مصرف قرار گیرد). معمولاً غذاها را استریلیزه نمی کنند؛ چون اغلب طعم و کیفیت غذا ضمن این عمل از بین می رود.
پاستوریزه کردن شیر
معمولاً وقتی صحبت از پاستوریزه کردن می شود، به یاد شیر می افتیم. شیر را معمولاً به دو روش پاستوریزه می کنند:
حرارت زیاد در مدت کوتاه.
حرارت بسیار بالا.
روش اول رایج تر است. در روش اول، شیر را در دمای 5/161 درجه فارنهایت به مدت 15 ثانیه حرارت می دهند. در روش دوم، شیر را در دمای 280 درجه فارنهایت حداکثر به مدت دو ثانیه حرارت می دهند. روش های پاستوریزه را سازمان هایی که کار ایمنی سازی غذاها را بر عهده دارند کنترل می کنند. روش های پاستوریزه هر نوع ماده غذایی مخصوص همان ماده می باشد. مثلاً روش پاستوریزه کردن خامه با روش پاستوریزه کردن شیر تفاوت دارد. همچنین پنیر را به منظور حفاظت از آنزیم فسفاتاز موجود در آن که به نگهداری طولانی مدت پنیر کمک می کند، پاستوریزه می کنند. روش اول پاستوریزه کردن، به منظور کاهش تعداد یک میلیون از میکروب های موجود در شیر طراحی شده است. این روش تقریباً برای کشتن تمامی کپک ها و باکتری هایی که سبب فساد شیر می شوند کافی است. این روش پاستوریزه برای نابودی میکروب های مقاوم در برابر حرارت (مخصوصاً مایکوباکتریوم توبرکولوسیس) مناسب است. روش اول پاستوریزه باید به گونه ای طراحی شود که شیر را به طور یکنواخت حرارت دهند و هیچ بخشی از شیر را نباید به مدت کمتر یا در دمای پایین تر حرارت داد. شیری که به روش اول پاستوریزه شده باشد، معمولاً به مدت دو تا سه هفته درون یخچال سالم می ماند؛ در حالیکه شیر پاستوریزه شده به روش دوم دیرتر فاسد می شود و اگر در یخچال نگهداری شود تا دو سه ماه سالم می ماند. این شیر را می توان با استفاده از دیگر فرایندهای نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی، به مدت طولانی تری حتی بیرون از یخچال نگهداری کرد.
دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام
در کنار روش های پاستوریزه مطرح شده در بالا، روش های دیگری هم وجود دارند که زیاد شناخته نشده اند. یکی از این روش ها، پاستوریزه کردن یکجا است. در این روش، مقادیر زیاد شیر را به طور یکجا در دماهای پایین تر(معمولاً 155 درجه فارنهایت) حرارت می دهند. روش دیگری وجود دارد که به دمای بالا ترــ زمان کوتاه تر معروف است. این روش از نظر زمان و درجه حرارت، مابین دو سبک اصلی پاستوریزه کردن است که توضیح هر یک در بالا آمده است. معمولاً روش پاستوریزه یکجا را

متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید









سایر محصولات :
تحقیق درمورد پاستوریزاسیون

فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش...

پاورپوینت حسابداری

فرمت فایل : پاورپوینت تعداد اسلاید :...

پاورپوینت مطالعات کلاس پنجم درس پنجم جمعیت ایران

پاورپوینت مطالعات اجتماعی کلاس...

تحقیق درمورد نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی

...

دانلود پاورپوینت فعالیت جسمانی در میانسالان

...

Box Cut _ 42

...

پاورپوینت حسابداری میانه

...

تحقیق درمورد نقش کلسیم در بدن

...

Box Cut _ 41

...

پاورپوینت حسابداری میانه 1 رشته حسابداری

...

تحقیق درمورد نقش مواد معدنی بدن

...

پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده آن

...

فایل پاورپوینت بیماری های کبد

...

Box Cut _ 40

...

پاورپوینت حسابداری صنعتی 2

...

پاورپوینت حسابداری صنعتی 1

...

دانلود فایل درس پژوهی درس 13 تاریخ هشتم

...

تحقیق درمورد میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی.DOC

...

پاورپوینت حسابداری صنعتی 1 رشته حسابداری

...

دانلود پاورپوینت مخلوط در زندگی جلسه دوم

...

Box Cut _ 39

...

فایل پاورپوینت بیماری های ناشی از کمبود ریزمغذی ها

...

پاورپوینت حسابداری صنعتی 1 115 اسلاید

...

تحقیق درمورد موانع صادرات مرکبات

...

پاورپوینت حسابداری صنعتی 3

...

پاورپوینت زندگی ما و گردش زمین 1

...

پاورپوینت حسابداری شعب

...

Box Cut _ 38

...

تحقیق درمورد مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن

...

دانلود پاورپوینت درس هفتم عربی دهم

...

پاورپوینت حسابداری اجاره ها 18 اسلاید

...

پاورپوینت حسابداری کمکهای بلاعوض دولت

...

دانلود فایل اقدام پژوهی در مورد شادابی و آراستگی حیاط و محوطه بازی و مطالعه

...

پاورپوینت حسابداری پیمانهای بلند مدت

...

تحقیق درمورد مسمومیت غذایی

...

پاورپوینت حسابداری پیشرفته

...

Box Cut _ 37

...

پاورپوینت حسابداری پیشامدهای احتمالی

...

تحقیق درمورد ماکروویو

...

پاورپوینت حسابداری میانه یک.PPT

...

کسب درآمد 100 میلیون در ماه

...

پاورپوینت حسابداری میانه 2 49 اسلاید

...

پاورپوینت حسابداری موجودی مواد و کالا

...

Box Cut _ 36

...

تحقیق درمورد کنترل سرمایی مرکبات

...

پاورپوینت حسابداری مدیریت استراتژیک و حس سازی در شرکت چند ملیتی 26 اسلاید

...

تحقیق درمورد کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی

...

پاورپوینت حسابداری مخارج تحقیق و توسعه

...

پاورپوینت حسابداری مالیاتی

...

شهرو شهرنشینی

...

پاورپوینت داروهای آرامبخش وضددرد
پاورپوینت داروهای روانگردان
پاورپوینت دارو درمانی و گیاهان دارویی
پاورپوینت داده‌کاوی جریان‌داده‌ها با درخت‌های تصمیم‌گیری
پاورپوینت داده کاوی مفاهیم روشها کاربردها آینده
تحقیق در مورد حد و پیوستگی
کدینگ-و-اینکدینگ-اطلاعات-در-شبکه‌های-کامپیوتری
تحقیق در مورد بازی و ریاضی
تحقیق در مورد کاربرد ریاضیات در زندگی روزمره
دانلود ساختار آموزشی برزیل
تحقیق در مورد حد و پیوستگی
تحقیق درباره مدارهای مخابراتی

کلمات کلیدی :روش پاسوریزه کردن حقیق درمورد پاسوریزاسیون پاسوریزه کردن روش پاسوریزه میکروب های روش اول روش های این روش پاسوریزه میکروب معمولاً نگهداری یخچال فرایند غذایی طولانی فارنهای موجود
  • ۹۶/۰۷/۱۷
  • آسمان آبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی